dimarts, 12 de maig del 2009

Comença el cicle de xerrades "Al maig informa't i al juny proposa!"


Demà dimecres dia 13 de maig comencem amb la primera xerrada del cicle de xerrades "AL MAIG INFORMA'T I AL JUNY PROPOSA!". Us preguntareu, i què són aquestes xerrades? Doncs és una xerrada informativa a la població sobre la gestió de l'aigua al municipi de Tortosa i l'estalvi d'aigua, on us parlarem de coses curioses que hem detectat en els estudis de la primera fase del nostre projecte, parlarem de la factura de l'aigua i què estem pagant cada trimestre, i alhora també de l'estalvi d'aigua, del perquè és necessari i de tota una sèrie de consells pràctics per a tots i totes.
La mateixa xerrada es farà en diferents punts del municipi, sent una per pedania o EMD, i 4 al municipi de Tortosa, en diferents zones i dies, per tal de facilitar que tothom interessat pugui assistir-hi sense cap problema.
L'iniciem demà dia 13 a les 19:30h a la Casa de l'Aigua (a l'antic edifici del Carrilet), així que us esperem a tots i totes! I tranquils/es, si no us va bé demà, teniu demà passat, i l'altre, i l'altre...teniu molts de dies, així que no teniu excusa!!!
Mireu el calendari de dates annexat a la part dreta.

Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada