diumenge, 21 de març del 2010

LA SETMANA DE L'AIGUA I LA CASA DE L'AIGUA

LA SETMANA DE L'AIGUA I LA CASA DE L'AIGUA

La setmana de l'Aigua continua avançant i si dissabte una quinzena de persones van recollir més de 200 kg de brossa de la platja de Xiquina, diumenge una cinquantena d'activistes de la PDE van atansar-se a la badia del Fangar per a reivindicar uns cabals ambientals per al conservació d'uns espais tant fràgils i singulars com són les badies. Però la setmana arriba a la meitat dels seus actes i avui dilluns 22 de març, Dia Mundial de l'Aigua, la Casa de l'Aigua i la PDE organitzen una xerrada que porta per títol:“La nova cultura de l’aigua i el territori”, càrrec de Germán Bastida, membre de la Fundació Nova Cultura de l'Aigua i Manolo Tomàs, portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre.

Amb ells dos repassarem els cinc anys de Casa de l'Aigua. Cinc anys de Nova Cultura i Territori, de moviment social i moviment científic, una relació que va començar a caminar amb la Fundació Nova cultura de l'Aigua i que continua al nostre Territori cinc anys després . Després d'aquest temps, com estan els fonaments de la Nova Cultura de l'Aigua? Quin és el missatge que ha captat el Territori? Totes aquestes preguntes i moltes més es respondran aquesta tarda, a les 19h a la Casa de l'Aigua. Després tindrem pica-pica.

Us hi esperem!!!

2 comentaris:

  1. espero que us vagi bé avui, i que heu tingut un cap de setmana productiu i revindicatiu! per diferents motius, no hem pogut assitir, ni avui podrem a les conferencies.

    per cert, si imprimiu cartells amb les activitats i voleu deixar algun a l'academia nostra, endavant!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Brian!
    De moment hem tingut un bon cap de setmana que continua avui i fins dijous tenim un parell de coses més però de cartells no n'hem pogut fer però moltes gràcies per l'oferiment!!

    Salutacions!

    ResponElimina