dijous, 21 d’octubre del 2010

Acte informatiu de la PDE: Els transvassaments de l'Ebre avancen

L’esborrany del Pla Hidrològic de la Conca de l’Ebre està a punt de fer-se públic i no hi haurà cabal mediambiental per al tram final de l’Ebre.

Aquí ens vendran històries i romanços, però, no deixaran aigua . Les obres que havien de permetre el gran transvasament de l’època del PP s’estan acabant. Els embassaments del Pirineu quasi acabats. Manca Yesa i malgrat l’oposició de molta gent d’Aragó estant decidits a recréixer-lo … després, pels canals, el que quedi de l’Ebre anirà a Barcelona ( “canal” Segarra-Garrigues) i a València ( “canal” Xerta-Sènia).

El 14 de Novembre s’ha convocat una manifestació a Saragossa en contra del recreixement de l’embassament de Yesa . Aquest dissabte dia 23 d’octubre a les 20 hores la Plataforma en Defensa de l’Ebre farà un acte a la Cambra de Comerç de Tortosa per explicar la realitat del que està passant …i …és que, malgrat tot el que ens volen fer creure, els transvasaments de l’Ebre avancen.

Tal com van les coses les Terres de l’Ebre, si no reaccionem, ens quedarem amb un pam de nassos. Esperem la màxima difusió i comptar amb la vostra assistència!

Lo riu es vida.

No als transvasaments!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada