dijous, 15 d’octubre del 2009

Proper Dijous de l'Aigua: Aquest dijous 22 Conferència a càrrec de Lorenzo Correa

Continuant amb l'activitat mensual dels Dijous de l'Aigua, aquest mes d'octubre tenim el plaer de comptar amb la presència del Sr. Lorenzo Correa, Cap de Relacions Institucionals de l'ACA i sots president de l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua.
Ens delectarà amb una conferència titulada "La gestió de l'aigua al segle XXI: cap a l'adaptació creativa". Se'ns farà un breu repàs del què ha estat la gestió de l'aigua des dels inicis del segle XX, passant per l'actual estat de la gestió de l'aigua. Finalitza amb un recorregut per l'escenari mundial de l'aigua, amb una focalització en primera instància europea, i en segona catalana, definint les mesures a adoptar per arribar a implementar una gestió integral eficient (fent més amb menys) i sostenible dels recursos, incrementant les garanties per a tots els usos sense afectar els ecosistemes, recuperant els nostres rius i aqüífers, des d'una perspectiva que emfatitza el valor patrimonial de l'aigua com a recurs que hem rebut dels nostres avantpassats i hem de llegar als nostres descendents en les millors condicions possibles, lluny de la idea obsoleta del recurs generador de riquesa. L'adaptació és la paraula clau, només cal usar l'aigua que necessitem pensant sempre en l'escenari en el qual actuem, adaptant les nostres activitats al clima i als recursos disponibles, i tenint un comportament ètic i eficient.


La conferència té lloc el dijous 22 d'octubre a les 19:30h a la seu de la Casa de l'Aigua a Tortosa, i té una durada d'una hora aproximadament.
Acte seguit comptarem amb un petit refrigeri per als assistents.

Esperem la vostra presència!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada