diumenge, 29 de novembre del 2009

Èxit de participació a la Festa de Cloenda!

Més de 150 persones de totes les edats van passar-se a visitar la Festa de Cloenda del Projecte d'Estalvi d'Aigua a la nau del Parc de Tortosa el passat dimecres dia 25 de novembre a la tarda.
Els gestors de la Casa de l'Aigua ens sentim molt satisfets i volem agraïr el vostre suport en activitats com aquesta.
La tarda va transcórrer moguda per als més menus amb jocs varis com el joc de l'aigua, el twister de l'aigua, zona de pintar dibuixos de l'aigua, taller de maquillatge de cara, birles...Per als adults també teníem preparada unes exposicions de l'Agència Catalana de l'Aigua, i una fira d'expositors on van participar 2 empreses del sector de l'aigua (Mon Cunyat de Tortosa, i Ecohidro de Deltebre). També vam poder gaudir de música, passi de documentals de temàtica aigua i una gran xocolatada per a un munt de gent!
A més a més, la Casa de l'Aigua regalava unes 120 samarretes del Projecte d'Estalvi que van desaparèixer ràpidament, ja que tothom en volia una...és que són tant boniques!!! I també es va donar a la població mecanismes estalviadors d'aigua per a la dutxa, que poden disminuir el vostre consum fins un 50%...increïble oi? i gratis!! Tothom que va voler en va poder agafar uns quants per a casa i per a repartir entre la família...Qui en vulgui pot passar a buscar-ne per la Casa de l'Aigua, en tenim més!
També es va aprofitar per a presentar i repartir la "Guia per a l'usuari de mecanismes d'estalvi domèstic d'aigua", on podeu trobar quins mecanismes d'estalvi d'aigua podeu trobar al mercat, i quines empreses de Terres de l'Ebre en tenen, en venen i n'instal·len. Els podreu trobar a les bústies en l'aigua en breu.



D'altra banda, també agraïr la inestimable col·laboració de Gubiana dels Ports, Polet de Deltebre, Ecologistes en Acció, el Gremi d'Instal·ladors electricistes, Fontaners, Electrodomèstics i Afins de les TTEE, i a l'empresa Bimbo Martínez Comercial de Campredó.

Després d'aquesta festa ja donem per finalitzat el projecte d'estalvi d'aigua al municipi de Tortosa. En breu podreu veure aquí al blog les conclusions extretes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada