dimarts, 15 de març del 2011

Aquest diumenge trobem a Roquetes una iniciativa per a ajudar al medi ambient evitant consumir tant: el Mercat d'Intercanvi

Aquest diumenge dia 20 trobem a Roquetes la 2ona Edició del Mercat d'Intercanvi Roquetero, de 11 a 14h al passeig del Canal de Roquetes.

Hi pot participar tothom, grans i menuts, i sols cal dur un mantell amb les coses que volguem intercanviar, i l'organització us oferirà taula (és important fer reserva prèvia de la taula per no quedar-se sense).

Aquest acte serveix per a treure el mal hàbit de la cultura del "comprar, llençar, comprar" i per a fomentar un cop mes el reciclar els productes. Tal i com vam veure l'altre dia al documental "La història de les coses", un cop el material que llencem surt de casa nostra, és molt difícil de saber què passa amb ell, i no sempre és reciclat,sinó que a vegades és cremat, amb les conseqüències que comporta això a l'atmosfera. Per tant, qualsevol iniciativa que fomenti el reciclatge o la reutilització de les coses, és en pro del medi ambient i la seva conservació.

Si esteu interessats en participar, podeu contactar amb l'organització a través del mercatintercanvi.roquetes@gmail.com o al grup de Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada