dijous, 16 de juliol del 2009

Us animeu a col·laborar i respondre una petita enquesta?

Actualment estem al final de la segona fase del projecte, que va d'abril a juliol, i com a part d'aquesta fase, estem distribuint una sèrie d'auditories d'aigua tant a comerços, vivendes, centres esportius, bars i restaurants...Suposem que us preguntareu, i què és una autoauditoria? És una mena d'enquesta que serveix per a què un mateix s'avaluiï quin ús fa de l'aigua a casa seva, al seu negoci o a qualsevol espai, per a veure quines millores s'hi podrien fer o si es podria estalviar més aigua.

Per aquest motiu, voldríem demanar-vos la vostra col·laboració. Us podeu descarregar les auditories de l'apartat de descàrregues del blog (a la banda dreta) i ens la feu arribar a la Casa de l'Aigua a través del correu electrònic o en persona als matins, o bé a l'Oficina de Turisme de Tortosa a les tardes, i us regalarem un mecanisme estalviador d'aigu a la dutxa.
Teniu temps fins al divendres 24 de juliol!

Una vegada rebuda l'enquesta, tractarem les dades i us enviarem un retorn a l'adreça que ens hagueu posat, on us donarem consells per a millorar l'eficiència d'aigua a la vostra casa o negoci, en funció del què hem vist a l'auditoria.

Participeu, no costa res!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada