dijous, 24 de setembre del 2009

L'ACA organitza una sessió de retorn del procés participatiu a les Terres de l'Ebre

Dimecres que ve dia 30 de setembre a les 18h, tindrà lloc la sessió de retorn del procés Participatiu engegat per l'ACA durant aquest any en referència a l'aigua a l'àmbit de la Conca de l'Ebre (http://acaparticipacio.net).
L'acte tindrà lloc a l'Auditori Felip Pedrell de Tortosa, situal al C/Roselló s/n, i finalitza a les 21h amb un petit refrigeri.
És un acte obert que té per objectius:
  1. Donar resposta per part de l'Agència Catalana de l'Aigua al grau d'inclusió de les propostes presentades pels participants en el procés a les sessions dels grups de treballa temàtics realitats al maig i juny de 2009.
  2. Debatre i aclarir dubtes sobre els continguts presentats.

L'ordre del dia de la sessió és el següent:
  • 18:05h, Benvinguda a càrrec del Director de Serveis Territorials de Medi Ambient o del Coordinador Territorial de l'Agència Catalana de l'Aigua.
  • 18:15h, Exposició de la valoració de propostes: propostes assumides, en estudi o rebutjades, i argumentació. L'elaboració del Programa de mesures per al 2009. A càrrec del Sr. Gabriel Borràs, Coordinador d'Àrees de l'Agència Catalana de l'Aigua.
  • 19:15h, Torn obert de preguntes i debat.
  • 20:30h, Cloenda a càrrec de la Direcció General de Participació Ciutadana.
Si algú està interessat/da en assistir, contacteu amb l'ACA o amb la PDE (la qual ha fet una crida als seus membres a assistir-hi amb la samarreta blava i el nus).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada