diumenge, 24 d’abril de 2011

Propostes per aquesta setmana: Dijous de l'Aigua i Ebreambient

Aquesta setmana tenim moviment a la Casa de l'Aigua, bé!!!!!

El dijous 28 a les 19h tindrà lloc un Dijous de l'Aigua com cada mes, i aquest cop serà a càrrec de Gemma Pepió, ambientòloga i voluntària de la Casa, que ens parlarà del "Canvi climàtic i la migració d'aus". Com sempre recordar-vos que l'activitat és gratuïta i oberta a tothom!

També ens podreu trobar a l'Expoebre a l'apartat de l'Ebreambient des del dijous 28 fins al diumenge 1 de maig. Allà trobareu un stand de la Casa de l'Aigua on podrem explicar-vos quines són les nostres activitats i podreu associar-vos pel mòdic preu de 25€ anuals...oi que ja en teniu ganes??? A més, com cada any organitzem amb Beniemocions la piraguada de l'Ebreambient, que dura tot el matí del diumenge 1 de maig i va de Xerta a Tortosa, pel preu de 15€ per persona. L'hora de trobada serà a les 10h del matí a Xerta. Podeu comprar les entrades a l'Expoebre els dies abans (dijous i divendres l'entrada a la fira és gratuïta!).Ah i de passada us recordem que el dia 30 d'abril finalitza el termini de votacions per al Tu Ajudes 2011 de Caixa Tarragona, i la Casa de l'Aigua hem presentat un projecte anomenat "La Memòria del Riu". Si ens voleu donar un cop de mà voteu el codi 2288 !

I per ultim...encara no teniu el CD-llibre de la PDE "10 anys de lluites i cançons"??? Per 10€ el podreu comprar al seu stand de l'Ebreambient!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada