dijous, 17 de novembre del 2011

Les activitats de la Casa de l'Aigua són tot un èxit

Volem anunciar-vos que estem molt contents per la bona rebuda que estan tenint les nostres activitats, tant els Dijous de l'Aigua com les activitats externes que organitzem. El primer de tot que cal fer és felicitar-vos a vosaltres, els i les persones assistents a totes les nostres activitats que amb tantes ganes veniu, participeu, pregunteu, col·laboreu, ajudeu i us interesseu. Gràcies!
En segon lloc agrair a totes aquestes persones, experts en natura i ciència, que desinteressadament heu estat col·laborant durant tots aquests anys amb les nostres activitats sense cobrar ni un euro, simplement perquè creieu en la nostra tasca. Gràcies a vosaltres també!
I per últim gràcies als voluntaris i voluntàries de la Casa de l'Aigua, perquè sense el granet de sorra d'aquest munt de gent que duen l'associació de forma totalment voluntària, això seria un projecte sense vida.

Aquí us deixem unes fotografies de l'èxit de públic de les últimes activitats: El dijous de l'Aigua del mes d'octubre que va omplir del tot la sala, el Planta't a la Xiquina que va comptar amb una vintena de persones de totes les edats, i el Dijous de l'Aigua d'ahir on vam veure cares noves.

Dijous Aigua Octubre

Planta't a la Xiquina




Dijous Aigua: Canaletes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada