dimarts, 27 d’abril del 2010

EBREAMBIENT I LA PIRAGUADA

Molt bones a tothom!
La piraguada d'Ebreambient, convertint-se en un clàssic en aquesta quarta edició, torna un any més per apropar a la població a un dels ecosistemes ibèrics fluvials més importants, el riu Ebre.

Cada any hi ha activitats diferents entorn a l'Ebereambient però només n'hi ha una que aplegue en una mateixa activitat a gent de totes les edats, aquesta és la piraguada. La trobada serà a l'embarcador de Xerta a les 10h del matí, del diumenge 2 de maig i durant tres hores baixarem Ebre avall passant pel costat de racons i espais que semblen sortits d'un altre continent. Sentirem fauna de tot tipus i sentirem de ben aprop la remor d'un riu que malda per continuar endavant fins a desembocar al Delta. Moltes són les coses que us podem explicar del riu però només veient-lo en primera persona i de la mà d'una persona com Lluís de Beniemocions, sabrem una mica més què és realment el riu Ebre.

L'arribada es preveu a les 13h a la platja de la Xiquina, al Pavelló Firal i sereu portats a recollir els vostres vehicles a Xerta. El preu de la piraguada és de 15 euros i inclou la piragua, el monitor, assegurança i una entrada a la Fira Expoebre. Per a més informació podeu adreçar-vos als telèfons 619 334 384 o al 977 445 471. També es poden comprar les entrades a l'estand de la Fira que compartim Beniemocions, Gubiana dels Ports i la Casa de l'Aigua.

Recomanacions: portar roba còmoda i que pugue ser banyada, protecció solar, aigua i alguna cosa d'aliment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada