divendres, 1 de maig del 2009

La Casa de l'Aigua a la Fira Expoebre, 3a Piraguada Ebreambient i Trobada d'Entitats Ecologistes i Mediambientalistes de les Terres de l'Ebre

Molt bones a tothom!!!
Per si encara no mos heu vist, estem a l'Expoebre, dins de l'Ebreambient!!! Allí hi trobareu tota la informació relacionada amb la Casa de l'Aigua i podeu recollir la Síntesi de les I Jornades Estalviadores d'Aigua.

A més a més, i per tercer any consecutiu, organitzem junt amb Beniemocions, la piraguada de l'Ebreambient!!! Així, pel mòdic preu de 15 euros obtindreu el tiquet de la piraguada, més una invitació a la Fira i un regal commemoratiu de la piraguada d'enguany!!! Teniu temps fins dissabte per a apuntar-vos a l'estand de la Casa de l'Aigua, dins de la Fira o trucant al telèfon 619334384. Sortirem des de l'embarcador de Xerta a les 10 del matí i calculem arribar a les 13:00h a la platja de la Xiquina. No t'ho pots perdre!!! Fem un riu que riu!!!

I finalment, a les 19:00h farem la I Trobada d'Entitats Ecologistes i Mediambientalistes de les Terres de l'Ebre. Javier Martínez Gil presentarà el seu últim llibre "Homenatge al nus". El catedràtic d'Hidrogeologia de Saragossa ens endinsarà en un món de paraules fluides des del cor d'una persona que viu els ecosistemes fluvials amb tota la seva intensitat. Un poeta del riu que ens parla de la dignitat i al ètica que a voltes ja em perdut en el nostre dia a dia. Acte seguit farem una taula rodona amb una desena d'entitats ecologistes i mediambientalistes que mos explicaran les problemàtiques amb les què treballen i per quines alternatives aposten. El debat final tancarà aquesta primera edició que mos ha d'ajudar a conéixer molt millor camins viables cap a un desenvolupament diferent a l'actual. Us hi esperem!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada