dimarts, 19 de maig del 2009

L'Ajuntament de Tortosa rep el premi de la Fundació Nova Cultura de l'Aigua

Dissabte 16 de maig, l'Ajuntament de Tortosa va rebre un premi de la Fundació Nova Cultura de l'Aigua, la Dragona Iberia, en la modalitat de municipis, amb el suport unànim de tots els membres de la FNCA.
El premi fou concedit per diversos motius com la llarga trajectòria de suport a les mobilitzacions socials de les TTEE contra els transvassaments, com a reconeixement per la iniciativa que va permetre un dia fer realitat la Casa de l'Aigua, un centre per a difondre cultura de l'aigua, per acollir el IV Congrés Ibèric de Planificació i Gestió de l'Aigua, i per la iniciativa de l'actual "Projecte d'Estalvi d'Aigua al municipi de Tortosa", que és catalogat com el projecte més ambiciós de l'Agència Catalana de l'Aigua.
L'acte d'entrega de premis fou a Buendía (Cuenca), a la capçalera del riu Tajo, el dissabte durant el sopar, en un acte molt emotiu, emmarcat en les Jornades per un Tajo viu. Van assistir a recollir el premi en nom de l'Ajuntament, el Sr. Joan Sanahuja, Regidor de Serveis, i el Sr. Josep Cugat, Alcalde pedani de Bítem, amb les seves respectives dones.
Aquí podeu veure unes quantes fotos de l'acte, en el qual el Sr. Sanahuja va reconéixer a la PDE el seu gran esforç en la lluita pel riu i que sense ells no hauria estat possible tot el què s'ha aconseguit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada