dimarts, 2 de febrer del 2010

DIA MUNDIAL DE LES ZONES HUMIDES AMB SEO/bIRDLIFE I LA PDE

Us informem que l'entitat SEO/Birdlife i la Plataforma en Defensa de l'Ebre han organitzat un seguit d'activitats per a celebrar el dia mundial de les zones humides (2 de febrer). Avui mateix pel matí los xiquets de primària dels Muntells i del Poble Nou del Delta han tingut l’oportunitat de fer preguntes referents al riu i a la gestió de l’aigua a un responsable tècnic de la CHE ( Miguel Ángel García Vera) i a un de l’ACA (Carlos Loaso).

Avui a la tarda i a partir de les 19h a l'Ecomuseu de Deltebre hi haurà unes xerrades divulgatives que parlaran de les zones RAMSAR (figura de protecció europea per a les zones humides) i dels cabals ambientals al tram final del riu Ebre i al Delta.

Finalment s'ha organitzat un acte reivindicatiu per al diumenge dia 7 que té per objectiu reivindicar els cabals ecològics, tot plantant unes estaques per a mostrar on arribarà la mar d’aquí pocs anys si el riu continua sense aportar el sediment necessaris per aturar la regressió. Hi haurà cartells amb l’eslògan de la jornada i parlaments.

Des de la Casa de l'Aigua us animem a participar-hi perquè "SI EL RIU NO BAIXA, LA MAR PUJA!!!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada