dijous, 17 de març del 2011

Programació del mes de març a la Casa de l'Aigua ja disponible! No us ho perdreu oi?

Ja us podem anunciar la programació de La Casa de l'Aigua per al proper mes de març:

DIMARTS 22 DE MARÇ
Dia mundial de l'aigua i 6è Aniversari de La Casa de l'Aigua
18h: Tast d'aigües a la Plaça de l'Àngel i actes de difusió de la Casa


DIJOUS 24 DE MARÇ: DIJOUS DE L'AIGUA 19:30h Conferència "Com afecta la temperatura de l'aigua als organismes fluvials? Alteracions de la temperatura del riu Ebre " a càrrec de Jordi Prats, doctorand de la UPC. S'emmarca en el VI aniversari de la Casa de l'Aigua i la Setmana del Dia Mundial de l'Aigua.

DISSABTE 26 DEMARÇ 10-16h Fem Dissabte: neteja de la llera fluvial a l'alçada de Tortosa, pica-pica i acte seguit, anirem a dinar als Tolls de Sant Antoni on es farà una visita guiada de la zona restaurada per l'entitat mediambientla Graëllsia. Lloc de trobada : Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Què cal dur? Roba còmoda per anar per la vora del riu, botes de riu (si es pot), dinar.
Caldrà anar amb cotxes particulars als Tolls i dur roba i calçat per a caminar per la muntanya.
Cal av
isar? És important confirmar l'assistència per a fer previsió de materials. Enviar mail a casaigua@gmail.com o al facebook.

També us informem d'una iniciativa que ens han fet arribar: diumenge 20 de març, de 11 a 14h
, Mercat d'Intercanvi a Roquetes (+ info al cartell adjunt o a mercatintercanvi.roquetes@gmail.com ).

Us recordem que tots els actes són gratuïts i oberts a gent de totes les edats!

2 comentaris:

 1. Us recomano que mireu això!

  http://www.youtube.com/watch?v=-1UN3OX86Cg

  La iniciativa reclama una gestió pública, transparent i participativa del dret humà a l'aigua. Defensa el servei públic gestionat des de la ciutadania i el control social, assegurant la sostenibilitat del recurs i el seu accés a totes les persones.

  L'Associació Catalana d'Enginyeria Sense Fronteres (ESF) i el Consorci per a la gestió d'aigües de Catalunya (Congiac) han llançat la campanya "Millor amb ella" per a reclamar la gestió pública de l'aigua.

  La iniciativa exposa la necessitat d'afrontar el debat sobre la gestió de l'aigua i saca a la llum les grans diferències existents entre els diferents models de gestió.

  ResponElimina
 2. Aquesta és la web de la campanya!

  http://millorambella.org/

  ResponElimina