dilluns, 7 de març del 2011

Aquest dissabte Trobada de Voluntaris del Projecte Rius a Tortosa

Enguany la Trobada de Voluntariat i l’Assemblea General de l’Associació Hàbitats tindran lloc a la ciutat de Tortosa el dia 12 de març.

La Trobada de voluntaris i voluntàries del Projecte Rius, que es realitzarà a l'Auditori Felip Pedrell, donarà el tret de sortida amb una conferència de la periodista ambiental Maria Josep Picó. Després de l'esmorzar popular, s'obrirà un espai de reflexió conjunta i el matí finalitzarà amb una visita a l'Ebre en llaüt.

A la tarda es celebrarà l’Assemblea General de Socis i Sòcies de l’Associació Hàbitats a la Casa de l'Aigua. Repassarem la memòria d’activitats de 2010 i l’exercici econòmic de 2010, es procedirà a la renovació de la Junta i es presentaran els projectes i pressupostos que vertebraran l’any 2011. Tots els participants de la trobada poden assistir-hi, tot i que només tenen dret a vot els socis i sòcies.

Programa d'actes:
- 10.30: Conferència inaugural amb Maria Josep Picó, periodista ambiental
- 11.15: Esmorzar popular
- 11.45: Intercanvi d'experiències
- 12.30: Visita a l'Ebre en llaüt
- 16.00: Assemblea General de l'Associació Hàbitats a la Casa de l'Aigua

La jornada és gratuïta i les places són limitades. Cal inscripció prèvia al 93 421 32 16 o al correu electrònic administracio@projecterius.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada