dijous, 27 d’octubre del 2011

Avui toca Dijous de l'Aigua sobre la conservació de l' illa d'Audí

Bon dia a tothom!
Un dia plujós com avui ens fa una mica de mandra però cal reconèixer que ja li feia falta a les nostres terres i al nostre riu. A la Casa de l'Aigua ens va perfecte que plogui ja que com no podreu estar pel carrer per aquestes plujes, què millor pla que venir al
Dijous de l'Aigua aquesta tarda!
Avui, dijous 27 d'octubre a les 19h farem la xerrada "Accions de Conservació i Coneixement de l'Illa d'Audí" a càrrec de Claudi Baiges, Josep Sabaté i Marcelo Brongo de l'associació Arjub del Riu.


Ah i recordeu que ESTEM BUSCANT VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES per a dissabte 29 d'octubre per a la Jornada Planta't. Serà una jornada de plantació de vegetació de ribera a la Platja de la Xiquina organitzat per Associació Hàbitats-Projecte Rius i la Casa de l'Aigua. Ens trobarem a les 11h al pàrquing de darrere el Pavelló Firal de Remolins, de Tortosa. Les persones interessades en assistir cal que duguin roba per embrutar-se, botes d'aigua i si tenen alguna eina per plantar (pala, aixada...). Es prega confirmació d'assistència. En acabar hi haurà un petit pica-pica.

Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada