divendres, 23 de setembre del 2011

Els voluntaris i voluntàries de la Casa de l'Aigua es formen en comunicació científica

El passat dimecres 14 i dijous 15 de setembre, un grup de voluntaris i voluntàries de la Casa de l'Aigua van assistir al Campus Gutenberg de Comunicació i Cultura Científica de la Universitat Pompeu Fabra a Barcelona.

Maria Serral, Toni Térmens, Gemma Pepió, Jordi Prats i Eli Bonfill, van fer una petita expedició ebrenca a Barcelona per assistir a aquest congrés on es tractava el tema de comunicar ciència des de diverses vessants. Amb aquest tipus de formació, el voluntariat de la Casa de l'Aigua pretén preparar-se millor per a gestionar totes les activitats divulgatives que duem a terme des d'aquí, entre elles el programa estable dels Dijous de l'Aigua.

Al Campus es va debatre sobre el futur de la comunicació científica, noves possibilitats laborals com a comunicadors, llibres de divulgació, etc, i es van realitzar una sèrie de tallers pràctics orientats a donar eines per a facilitar la nostra tasca com a comunicadors i divulgadors ambientals. Entre els periodistes científics que van impartir classes vam trobar-nos al tortosí Pere Estupinyà, autor del llibre El Lladre de Cervells, el qual va explicar la seva trajectòria i va donar-nos idees de com podem encaminar el nostre futur com a comunicadors.


Aquí podeu consultar el programa del curs per si us fa goig: http://www.occ.upf.edu/gutenberg/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada