dijous, 22 de setembre del 2011

La Casa de l'Aigua té noves activitats aquesta tardor! No us perdeu la xerrada de dijous que ve del Dr. Pere Quintana de l'Observatori de l'Ebre

Bon dia a tothom!! Malgrat que els temps de crisi també ens han afectat a la Casa de l'Aigua i no podem mantenir algú treballant-hi, els voluntaris i voluntàries no parem, ja que creiem en la tasca que es fa des de l'associació. Per aquest motiu continuem duent a terme els Dijous de l'Aigua i altres activitats divulgatives entorn a l'aigua i la natura en general.

Per això, us volem fer arribar les nostres properes activitats de setembre i octubre:

DIJOUS 29 DE SETEMBRE: DIJOUS DE L'AIGUA
19h.Conferència "Impactes del canvi climàtic sobre el cicle hidrològic". Presentació de la línia de recerca en clima i hidrologia de l'Observatori de l'Ebre (Roquetes) a càrrec del Dr. Pere Quintana.

DIJOUS 27 D'OCTUBRE: DIJOUS DE L'AIGUA
19h.Conferència "Accions de conservació i coneixement de l'Illa d'Audí", a càrrec de Josep Sabaté i Claudi Baiges, d'Arjub del Riu i que també són voluntaris de la Casa de l'Aigua.

DISSABTE 29 D'OCTUBRE: JORNADA DE VOLUNTARIAT AMBIENTAL
11h, a la Platja de la Xiquina. Jornada "Planta't" per a replantar vegetació de ribera.
Organitzen: Ass. Hàbitats-Projecte Rius i Casa de l'Aigua


Esperem que siguin del vostre interès! Recordeu que sempre són gratuïtes i tenen lloc a l'antiga estació del Carrilet de Tortosa. Us esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada